stiri Braila – debraila.ro

SCOS din spatele gratiilor: brăileanul care S-A MASTURBAT pe stradă a primit CONTROL JUDICIAR de la procuror

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a decis, joi, să-l plaseze sub control judiciar pe brăileanul care a fost filmat în timp ce se masturba pe o stradă din Valea Cânepii, la doi pași de niște copii

Inițial, pe 9 august, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe individul acuzat de ultraj contra bunelor moravuri.

Ulterior, pe 10 august, procurorul de caz a hotărât să nu-l prezinte unui judecător de drepturi și libertăți pe bărbatul de 50 de ani, cu propunere de arestare preventivă, ci l-a pus sub control judiciar – singura măsură preventivă care poate fi luată și fără o decizie a instanței.

Astfel, bărbatul din Gropeni, tată al unei fetițe, a fost pus în libertate după ce a petrecut o zi în spatele gratiilor.

CONTEXT. Un bărbat aflat la volanul unui autoturism a fost surprins de camerele de supraveghere pe o stradă de la marginea localității Valea Cânepii: oprește mașina și se masturbează, la doi pași de un grup de copii.

Persoana care ne-a trimis filmulețul (publicat pe pagina de Facebook DEBRAILA.ro) spune că incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de 29 iulie, în jurul orei 09:00.

„Este revoltător! Acolo erau și copii. Unii oameni spun că individul a mai făcut așa ceva și prin alte localități vecine, prin Tichilești. Cred că trebuie luate măsuri pentru a nu se ajunge la lucruri mai grave”, ne-a declarat sursa citată

Comentarii