stiri Braila – debraila.ro

SCM Craiova – HC Dunarea: 27 – 27 | Ce spune antrenorul Hrupec

HC Dunarea Braila a disputat, pe 18 mai, etapa a XXIV-a a Ligii Florilor MOL in deplasare, impotriva echipei SCM Craiova. Scorul la pauza a fost 15 – 16 pentru echipa braileana, iar partida s-a incheiat la egalitate, scor final 27 – 27.

Au marcat pentru Braila: Tamires M. (1), Araujo L. (3), Kurtovic A. (6), Balog (Safta) N. (1), Sazdovska J. (4), Mihai M. (4), Gomes Da Rocha F. (8)

Dupa acesta etapa HC Dunarea Braila se mentine pe locul 9 in clasamentul Ligii Florilor Mol, cu 35 de puncte.

”In primul rand as vrea sa felicit ambele echipe. Atat noi, cat si Craiova, din pacate, am avut foarte multe probleme sezonul acesta si cu toate acestea am incercat sa dam tot ce am avut mai bun. Am jucat fara 7 jucatoare principale, ceea ce a fost foarte greu, mai ales in ultimele 3 meciuri pe care le-am avut. Pana la urma, acest rezultat de egalitate este bun si cred ca am aratat un joc bun, un joc in care am pus suflet si chiar daca s-au mai facut greseli, per total a fost un meci frumos. Ma bucur ca nu am pierdut meciul si trebuie sa pregatim ultimele 2 etape astfel incat sa luam mai multe puncte si sa terminam sezonul cu bine”, a declarat Neven Hrupec, antrenor principal HC Dunarea Braila.

”Puteam castiga acest meci, dar avand in vedere ca avem multe jucatoare accidentate, scorul la egalitate este unul bun. Incercam sa urmam intocmai indicatiile antrenorului nostru si sa inchidem mai mult mijlocul. Am castigat un punct important. Puteam chiar sa luam cele trei puncte, insa sunt bucuroasa si cu acest scor, 27-27, in conditiile in care nu avem formula completa de jucatoare. Am dat tot ce am putut mai bun pe teren. Facem tot posibilul sa terminam acest sezon onorabil”, a afirmat Maysa Pessoa, portarul echipei HC Dunarea Braila.

Urmatoarea etapa este programata pe data de 26 mai, tot in deplasare, cand HC Dunarea Braila va intalni echipa SCM Slatina, meci care va conta pentru etapa a XXV-a. Ultima etapa, a XXVI-a, este programata duminica, 29 mai, in Sala Polivalenta din Braila, impotriva echipei CS Dacia Mioveni 2012.

Comentarii