stiri Braila – debraila.ro

Scene ORIBILE pe Faleza Brailei: sex oral cu un copil | Un VIOLATOR IN SERIE, ELIBERAT acum 3 LUNI | Cu cateva ore inainte, batjocorise o fetita, in Galati

Un individ care a fost eliberat conditionat din puscarie in decembrie 2018, unde a ispasit mai putin de 4 ani din pedeapsa de 8 ani si 6 luni pentru ultraj contra bunelor moravuri si talharie, a fost prins de politisti, luni, in jurul orei 14:00, la scurt timp dupa ce a intretinut, pe Faleza Dunariii, raporturi sexuale orale cu un minor. 

Un trecator a alertat Politia, barbatul fiind pus la pamant in apropiere de fosta moara Violattos, iar acum se afla in spatele gratiilor, fiind arestat preventiv.

Cu doar cateva ore inainte, braileanul de 39 de ani a violat o fetita de 10 ani in scara unui bloc din municipiul Galati.

Cristian Georgel Alexandru este un nume cunoscut de oamenii legii. Timp de aproape un deceniu, incepand cu anul 2003, a agresat sexual numeroase persoane de sex feminin, de la fetite de 10 ani la femei in toata firea.

Foto (imagine blurata): un trecator a surprins momentul in care perversul batjocorea copilul; 

Prima condamnare a primit-o in 2003, dupa ce a violat si a obligat la perversiuni sexuale mai multe minore, respectiv 8 ani si 6 luni de inchisoare, insa a fost eliberat in 2008. La scurt timp dupa ce a iesit pe poarta penitenciarului, obsedatul a atacat din nou, parca fara oprire: a atacat cu un cutit doua eleve in toaleta Liceului „Saligny”, pentru ca apoi sa atinga in zona dorsala o femeie, ziua in amiaza mare, in zona Garii, masturbandu-se in prezenta ei.

In 2013, barbatul s-a apucat din nou sa-si duca la indeplinire placerile bolnave. In februarie 2013, Cristian Georgel Alexandru a intrat in curtea Cresei nr. 3 din cartierul Obor, unde a siluit-o pe femeia de serviciu, amenintand-o cu un cutit si obligand-o sa il masturbeze. Dupa doua luni, a fost prins de oamenii legii la o stana din judetul Tulcea.

Tot in 2013, obsedatul a atacat mai multe minore, cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani, pipaindu-le, masturbandu-se in fata lor, obligandu-le sa il atinga in zona intima sau talharindu-le, inclusiv in incinta unor unitati de invatamant.

In iulie 2015, cel pe care specialistii l-au catalogat ca fiind „maniac sexual cu intarziere psihica si vid emotional” a fost condamnat tot la o pedepasa de 8 ani si 6 luni, pentru faptele descris anteriror, insa a fost eliberat in decembrie 2018.

Comentarii