stiri Braila – debraila.ro

Scandal in plina campanie electorala la Braila. Razmerita (UNPR) vrea sa o scoata din sediu pe candidatul PMP Marioara Nistor (ex-UNPR): ”Se va proceda la preluarea a tot ce apartine UNPR-ului, fara drept de apel”

Desi s-a inscris in urma cu ceva timp in PSD, fostul consilier judetean Cosmin Razmerita a preluat sefia interimara a Organizatiei Judetene UNPR, printr-o decizie a conducerii centrale a partidului, in contextul in care, in iulie 2016, UNPR a fuzionat cu PMP. Atunci, deputatul progresist Marioara Nistor, presedintele UNPR Braila, a preluat de la Viorel Botea presedintia PMP Braila.

Conform presei centrale, peste 400 de membrii UNPR au contestat fuziunea cu partidul lui Basescu. UNPR-istii sustin ca instanta a suspendat procesul de fuziune, fapt negat insa de Valeriu Steriu, presedintele executiv PMP si fost presedinte UNPR.

Acum, la Braila, Razmerita anunta ca vrea sediul UNPR de pe strada Republicii, folosit de PMP-ista Marioara Nistor, dar si obiectele de patrimoniu si stampila organizatiei.

”Doamna Nistor, presedinte interimar PMP Braila, nu a predat UNPR-ului, sediul, obiectele de patrimoniu si stampila, cand a decis ca vrea sa fie membru si candidatul PMP Braila. Dansa trebuie sa inteleaga ca UNPR filiala Braila nu este un bun al dansei, adus de acasa, ci o organizatie din care fac parte oameni seriosi, pe care i-a tradat si i-a dezamagit. Binenteles ca in zilele urmatoare se va proceda la preluarea a tot ce apartine UNPR-ului, fara drept de apel. Precizez ca sediul din str. Mihai Eminescu nr. 36 este dat prin hotarare de Consiliu Local UNPR-ului. Investitiile care s-au facut in sediul UNPR Braila sunt ale organizatiei, facute cu banii organizatiei si trebuie sa ramana ale organizatiei”, a precizat Cosmin Razmerita pe o retea de socializare.

Comentarii