stiri Braila – debraila.ro

SANTIERE pe drumurile judetului | ANUNTUL lui Chiriac, seful CJ

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, a publicat, vineri, pe o retea de socializare mai multe date cu privire la lucrarile care se desfasoara pe drumurile judetene, atat din fonduri guvernamentale, cat si din bugetul judetului.

“Proiectele pe Programul National pentru Dezvoltare Locala II privind modernizarea infrastructurii rutiere a judetului Braila sunt in desfasurare iar stadiul implementarii lor este unul avansat. (…) Vorbim de 42 de km de drum judetean, in lucru la momentul acesta”, a precizat Chiriac.

Drumurile judetene (PNDL II): DJ211B Victoria – Mihai Bravu – 11 km; DJ212A Braila – Marasu – 17 km; DJ221B Braila – Vadeni – 7 km; DJ255A Cotu Lung – DN 23 – 4 km; DJ203R DJ2011 – Liscoteanca – 3 km.

Totodata, sursa citata a enumerat si lucrarile care s-au executat pe drumurile judetene, de la inceputul anului 2018 si pana in prezent, din banii Consiliului Judetean: 50 km covor asfaltic; 31 km pietruiri; 60.000 mp plombe; instalarea a 300 de indicatoare rutiere; marcaje longitudinale si transversale; montarea de parapeti metalici.

Comentarii