stiri Braila – debraila.ro

Sambata, incepand cu ora 15:00, si brailenii marsaluiesc impotriva avortului | „Marsul pentru Viata – 2017”

Sambata, 25 martie , in numeroase orase din Romania si Republica Moldova, va avea loc a „Marsul pentru Viata – 2017”. Aflat la a VII-a editie, evenimentul cu tema „Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine”, se va desfasura si in municipiul Braila.

Potrivit jandarmilor, marsul impotriva avortului este autorizat in intervalul orar 15:00-17:00, pe traseul Biserica „Sfanta Cuvioasa Parascheva”-Calea Calarasilor-Catedrala Nasterea Maicii Domnului.

Marsul ofera posibilitatea dezbaterii necesitatii, posibilitatii si eficientei sprijinirii femeilor aflate in criza de sarcina, se arata pe marsulpentruviata.ro.

La nivel national, aceste manifestari nu au un organizator unic, ci in fiecare oras sau localitate exista organizatori locali independenti, care reprezinta diferite organizatii si institutii pro-viata locale.

Participantii sunt sfatuiti de oamenii legii: sa respecte toate masurile luate de organizatori si indicatiile jandarmilor aflati in dispozitivul de ordine publica, sa se delimiteze de persoanele sau grupurile de persoane care se manifesta contrar normelor de conduita civica, sa acorde o atentie deosebita modului de asigurare a bunurilor si obiectelor personale, sa nu poarte arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru socuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru actiuni violente si sa nu afiseze, in zona de desfasurare, inscriptii, bannere, afise sau alte suporturi ce contin simboluri, sloganuri, imagini ori texte care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si violenta publica.

 

Comentarii