stiri Braila – debraila.ro

SA NE AMUZAM! Dorin Petrea (ProRomania) are o propunere „in favoarea brailenilor”: sa candideze la Primarie sustinut de toate partidele de dreapta!

Daca n-ar fi de ras, cu siguranta ar fi de plans!

Fostul deputat Dorin Petrea (ex-UNPR, PSRo si PRU), in prezent presedinte al Organizatiei Municipale ProRomania, se autopropune candidat unic al Opozitiei pentru fotoliul de primar al municipiului Braila.

Petrea sustine ca aceasta este singura (sic!) varianta pentru ca Marian Dragomir (PSD) sa nu mai obtina un mandat de primar.

„Noi, ProRomania, venim cu o propunere in favoarea brailenilor si in favoarea dezvoltarii durabile a orasului Braila, si oferta noastra se adreseaza fortelor de drepta din Braila, carora le propunem o alianta la alegerile locale in care impreuna, ProRomania si partidele de dreapta sa sustinem un singur candidat, candidatul ProRomania. In urma analizelor, a sondajelor, a calculelor facute de noi in ultimii 4 ani de zile (n.r. Petrea este membru ProRomania de 5 luni de zile), niciun candidat de Dreapta nu va reusi sa castige Primaria Braila in favoarea (n.r. in defavoarea – varianta corecta) actualului primar Marian Dragomir. Si matematic, si rational, dar si pentru dezvoltarea orasului Braila, singura solutie pe care o au in acest moment partidele de Dreapta este in alianta cu ProRomania”, a declarat Petrea.

Si ca sa isi dovedeasca bunavointa si generozitatea in fata PNL si Aliantei USR-Plus, fostul parlamentar s-a aratat dispus sa negocieze cu partidele de Dreapta, insa doar pe cele doua fotolii de viceprimar.

„Primarul sa fie propunerea ProRomania, propunerea pentru unul dintre viceprimari sa fie din partea PNL – si aici daca doreste domnul Alexandru Danaila, presedintele partidului… am putea colabora foarte bine si cu alti membri PNL, precum consilierii judeteni Danut Lungu, Ovidiu Nechita sau Vasilica Varga. Putem discuta si despre celalalt post de viceprimar, care ar putea ajunge la Alianta USR-Plus”, a concluzionat liderul ProRomania.

Comentarii