stiri Braila – debraila.ro

S-a schimbat schimbarea | Boboc nu mai vrea sa fie seful PNL Braila si il sustine pe Danaila | „Nu am o miza personala”

Fostul senator Catalin Boboc s-a retras din cursa interna pentru presedintia Organizatiei Judetene PNL, anuntand, in cadrul emisiunii „Fata-n fata”, la Realitatea TV Galati-Braila, ca il va sustine pe fostul viceprimar Alexandru Danaila, cel care, pana la aceasta ora, ramane singurul candidat. La scurt timp dupa ce Danaila anuntase, in urma cu doua saptamani, ca va candida sustinut de Boboc, colegul sau de partid si-a exprimat dorinta de a deveni liderul liberalilor braileni.

N-ar fi fost vorba de o reevaluare sau de un joc politic, a declarat Catalin Boboc, ci doar de dorinta ca filiala sa fie unita, dupa nenumaratele razboaie interne din ultimele luni.

„Eu nu am neaparat un obiectiv personal, am un obiectiv legat de acest partid in care eu cred si in care am stat atatia ani. Da, am spus colegilor mei, saptamana trecuta, ca as vrea sa candidez, ca intentionez sa candidez, pentru ca am cateva proiecte in care eu cred. (…) Sunt ultimul om care as putea sa intretin sau sa dau nastere la conflicte in organizatie. Acum, partidul are nevoie sa se adune. Nu doresc sa il adun eu, motiv pentru care il sustin pe Alexandru Danaila in campania interna. Am sa fac echipa cu Alexandru si am sa pun umarul la proiectul asta, impreuna cu toti colegii care inteleg ca fara unitate, rigoare si disciplina nu se poate. Nu am o miza personala”, a spus Boboc.

Fostul senator va candida pentru functia de prim-vicepresedinte la Conferinta Judetean din 22 aprilie.

Comentarii