stiri Braila – debraila.ro

S-AU INCHEIAT CONCURSURILE la Spitalul Judetean | Asistenta Dobre Dorina este noul director de ingrijiri | Neacsu ramane director medical

Luni, 30 octombrie, au avut loc concursurile pentru trei functii din conducerea Spitalului Judetean, respectiv de director medical, director de ingrijiri si director economic.

Alina Neacsu, actualul director medical, nu a avut contracandidat. In urma concursului a ramas pe fotoliul pe care il ocupa din septembrie 2014.

Si Maria Vrinceanu a trecut cu brio probele, obtinand astfel un nou mandat de director economic al celei mai mari unitati spitalicesti din judetul Braila.

Pentru postul de director de ingrijiri s-au inscris cinci candidate: Daniela Rodica Chiriac (provine din mediul privat), Pompilia Gabriela Stefan (asistenta la ATI III), Elena-Mihaela Vasilescu (asistenta sefa la Obstretrica-Ginecologie II), Daniela Stanila (asistenta la Nefrologie) si Dorina Dobre (asistenta sefa la Oftalmologie).

Potrivit informatiilor obtinute de DEBRAILA, Dobre este cea care va fi director de ingrijiri al Spitalului Judetean in urmatorii trei ani.

Eventualele contestatii pot fi depuse in terme de 24 de ore de la afisarea rezultatelor celor trei concursuri.

 

Comentarii