stiri Braila – debraila.ro

S-A TREZIT PRIMARUL! | Dragomir e NEMULTUMIT de cum a plombat firma lui Gropeneanu gropile din Braila

Desi de foarte multe ori s-a aratat, cel putin public, intelegator fata de „Micatis Prod”, firma care a castigat contractul pentru reparatii stradale, precizand ca este vorba despre o societate aflata la inceput de drum, primarul Marian Dragomir a schimbat foaia. Edilul se declara nemultumit de activitatea firmei lui Aurel Gropeneanu, pe care o noteaza cu „peste satisfacator”.

„Sunt foarte multe lucrari care nu au fost decontate sau pe care le-au refacut, dar n-am iesit sa spunem public. Pe strada Hipodrom, de exemplu, nu le-au fost platite lucrarile. Am spus ca ii inteleg, ca sunt la inceput, dar lucrarile nu le-am decontat. Au refacut lucrarile pe cheltuiala lor, in mai multe locuri. Nu pot sa le dau o nota. Peste satisfacator, asa as nota activitatea firmei. Ei utilaje noi au, problema e ca nu au forta de munca calificata. Toate acele lucrari semnalizate de dumneavoastra au fost refacute pe cheltuiala lor. Nu sunt multumit de activitatea firmei”, a precizat Dragomir in cadrul unei conferinte de presa.

La sfarsitul lunii noiembrie 2017, dupa ce presa si numerosi internauti au relatat cazuri in care „Micatis” a realizat lucrari de proasta calitate, primarul Marian Dragomir comenta: „Este o societate care, din fericire, are utilaje noi, dar, din pacate, are si oameni noi, care nu sunt foarte specialisti sau care invata acum. Am inteles ca una dintre echipe se descurca foarte bine, dar o alta echipa este mai la inceput. Nu e vorba de rea-vointa.”

Comentarii