stiri Braila – debraila.ro

S-a angajat o doctorita la UPU, dar o alta se afla in concediu de crestere a copilului. Deci, UPU functioneaza tot cu 7 medici

Pe hartie, numarul medicilor de la UPU a ajuns la 8, desi numarul total ar trebui sa fie 24. De la inceputul lunii octombrie, printre medicii urgentisti se afla si Patricia Cosmescu, in varsta de 34 de ani.

In practica, situatia va ramane neschimbata, cel putin in perioada imediat urmatoare. A venit o noua doctorita, insa o alta se afla in concediu de crestere a copilului, situatie care face ca UPU sa functioneze tot cu 7 medici.

„Doctorita noua vine si umple golul. Da, suntem tot la o treime, dar oricum e mai bine ca in alte judete, unde UPU merge cu unul sau doi meidici UPU. La sfarsitul anului asteptam doi medici rezidenti, insa trebuie sa vedem daca vin sau raman prin Bucuresti”, ne-a declarat Mihai Iugulescu, managerul Spitalului Judetean.

Iugulescu a mai precizat ca un medic, care se inscrise la concurs, s-a retras, vorbind despre „o criza la nivel national de medici UPU”.

Comentarii