stiri Braila – debraila.ro

Rotaru, seful PSD Braila, ii cere demisia lui Dragnea: “Trebuie sa spunem lucrurilor pe nume!”

Presedintele interimar al Organizatiei Judetene PSD, senatorul Ion Rotaru, sustine scrisoarea scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea de la sefia PSD si a Camerei Deputatilor, semnata de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu.

Potrivit lui Rotaru, citat de stiripesurse.ro, PSD se afla intr-un “impas” care obliga la luarea unor masuri “destul de coerente si practice”.

“Apreciez ca scrisoarea semnaleaza o serie intreaga de cauze care au generat situatia in care se afla PSD astazi si propune si solutiile de remediere a problemelor. Desi au fost realizate multe masuri bune si asteptate de oameni din programul de guvernare, perceptia acestora este ca nu suntem pe drumul cel mai bun. Pentru a asigura atat stabilitatea politica, cat si implementarea programului de guvernare, se impun masuri care sa imbunatateasca atat imaginea Guvernului, cat si o mai buna coerent comunicare pe tot ceea ce inseamna lucruri care sa genereze alta imagine despre partid. Eu sustin aceste masuri si consider ca sunt necesare si benefice, sigur, in masura in care vor fi apreciate ca atare si de catre ceilalti colegi. (…) Sunt de acord cu solicitarea demisiei lui Dragnea. Trebuie sa spunem lucrurilor pe nume”, a declarat liderul PSD Braila.

Totodata, Ion Rotaru a mai mentionat faptul ca merge la Comitetul Executiv National de vineri cu un mandat din partea filialei de sustinere a scrisorii.

Comentarii