stiri Braila – debraila.ro

Rotaru (PSD), despre Iordache (PND), care il ataca pe Chiriac, desi l-a votat la sefia CJ: „Tine de persoana dumnealui si de modul in care PND intelege sa gestioneze lucrurile”

Senatorul Ion Rotaru, presedintele Organizatiei Judetene PSD, a declarat, vineri, referitor la atacurile din ultima perioada ale consilierului judetean Catalin Iordache (PND) la adresa social-democratului Francisk Iulian Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, in conditiile in care PND sustine PSD in Consiliul Judetean, ca nu cunoaste motivele atitudinii lui Iordache, precizand insa ca situatia „tine de persoana dumnealui si de modul in care PND intelege sa gestioneze lucrurile”.

„Noi avem un protocol de colaborare cu PND si am sperat, si am crezut, ca suntem oameni seriosi, ca ne aplecam asupra problemelor pe care le-am angajat a le realiza impreuna. Daca colegi din CJ au atitudini contrare a ceea ce am stabilit in protocol… Am discutat cu doamna Draghincescu pe aceasta tema si am rugat-o sa analizeze ce se intampla. Nu am avut o explicatie clara a acestor atitudini. Este dreptul fiecarui consilier sa aiba o anumita pozitie, dar care sa nu duca la atac la persoana sau la lucruri care nu se pot confirma sau nu pot fi dovedite. Daca domnul Stefan Catalin Iordache are argumente in a-si sustine asemenea afirmatii sa o faca, e problema dumnealui. Noi speram ca aceasta colaborare sa continue. Este nefiresc, cat timp esti intr-un gen de colaborare sa ai asemenea atitudini. Nu stiu de ce face asa”, a spus Rotaru.

Liderul PSD a mai adaugat faptul ca protocolul de colaborare PSD-PND nu prevede functii, ci doar proiecte, in conditiile in care Catalin Iordache a recunoscut public ca si-a dorit fotoliul de presedinte al clubului local de handbal „Dunarea”: „Nu am discutat despre functii. Nu da partidul functii.”

Comentarii