stiri Braila – debraila.ro

Rotaru (PSD), de fata cu ceilalti parlamentari braileni: ”Este important ca noi sa incercam sa dam mana pentru Braila, pentru proiectele Brailei ”

Senatorul Ion Rotaru, presedintele Organizatiei Judetene PSD, a fost singurul ales care, la invitatia prefectului Madalina Cochino, a luat cuvantul la ceremonia de inmanare a certificatelor de parlamentari. Social-democratul a felicitat Prefectura si Biroul Electoral Judetean pentru modul in care a decurs scrutinul, vorbind si despre activitatea parlamentara din urmatorii patru ani.

”Cred ca e bine sa tragem toti invataminte din ce s-a intamplat in aceasta campanie electorala, sa inchidem campania si sa incercam impreuna sa gasim acele solutii care sa duca la rezultatele pe care le asteapta oamenii de la noi. As vrea sa apreciez buna organizare pe care a realizat-o Prefectura, buna coordonare pe care a realizat-o Biroul Electoral Judetean, mai ales ca nu s-au intamplat evenimente deosebite. Cred ca a fost o campanie corecta si rezultatele s-au vazut. Este important ca noi sa incercam sa dam mana pentru Braila, pentru proiectele Brailei si, nu in ultimul rand, sa incercam sa vedem tot ce se poate faci din punct de vedere legislativ, avand in vedere faptul ca, dupa Revolutie, au fost elaborate mii de acte normative. Sunt multe reglementari neclare, multe care se repeta in legi diferite. Este nevoie de o cizelare, de o aplecare cu toate atentia, poate de o codificare, de o verificare a tot ce inseamna legislatie. Cred ca este nevoie sa nu mai cuantificam activitatea de parlamentar dupa numarul de initiative, ci dupa eficienta lor si dupa efectele lor benefice pentru societate, a spus Rotaru.

Comentarii