stiri Braila – debraila.ro

Romanii nu vor amnistie si gratiere | Boboc (PNL): „Sunt convins ca lui Dragnea nu-i pasa. Romania oamenilor cinstiti nu conteaza pentru Dragnea”

Fostul senator Catalin Boboc (foto), prim-vicepresedintele Organizatiei Judetene PNL, a comentat pe o retea de socializare faptul ca peste 90% dintre romani nu sunt de acord cu amnistia si gratierea atunci cand vine vorba de coruptie, pornind de la un studiu realizat de Institutul de Studii Sociale si Politice (ISSPOL), la cerera „Geeks for Democracy”.

Potrivit sondajului, 91% dintre romani se opun gratierii celor condamnati pentru coruptie, respectiv amnistiei faptelor de coruptie, in timp ce 87% dintre romanii care au votat cu PSD, ALDE sau UDMR la alegerile parlamentare din 2016 nu vor sa auda de gratiere si amnistie pentru coruptie.

„Chiar si cei care au votat PSD-ALDE se opun amnistiei si gratierii. Un mesaj mai clar si mai puternic nu poate exista. Lui Dragnea sunt convins ca nu-i pasa. A dovedit de atatea ori ca tot ce conteaza in Romania pe care a confiscat-o este propria libertate, fuga de lege si ingenuncherea justitiei. Nimic altceva! A transformat statul intr-un slujbas care nu trebuie sa-i iasa din cuvant, cu ajutorul unora ca Dancila, pe care i-a asezat in pozitii cheie”, a mentionat Boboc.

Totodata, fostul parlamentar a mai adaugat, facand referire la Liviu Dragnea, faptul ca „o intreaga camarila i-a transformat unui infractor dorintele in legi”.

„Romania oamenilor cinstiti nu conteaza pentru Dragnea si cei care ii stau la picioare”, a conchis sursa citata.

Studiul a fost realizat in perioada 4-11 decembrie de catre ISSPOL, prin metoda CATI (n.r. tehnica de intervievare telefonica), pe un esantion reprezentativ national de 1.064 de persoane si are o marja de eroare de +/-3%.

Comentarii