stiri Braila – debraila.ro

Romanca moarta intr-un club din Spania este din Braila. Tanara de 23 de ani fusese inchisa de patron in subsol

Pantelimon Ionela Olguta, in varsta de 23 de ani, originara din orasul Insuratei, era plecata de cativa ani in Spania, la munca. Parintii nu mai stiau nimic de tanara de la Sarbatorile Pascale, cand au vorbit ultima oara. Peste nici doua luni, urma sa implineasca 24 de ani.

Ionela se afla, duminica, 4 decembrie, in subsolul unui club din Estepona, provincia Malaga, in momentul in care apa a patruns in cladire. Conform presei spaniole, braileanca si-a sunat o prietena, spunandu-i ca nu poate iesi din incapere. Pompierii nu au putut sa intre in cladire decat prea tarziu.

Ploile abundente au provocat inundatii masive in Provincia Malaga.

Intre timp, patronul clubului a fost arestat de politisti, fiind acuzat de trafic de persoane. Oamenii legii sustin ca Pantelimon Ionela fusese inchisa in subsol chiar de catre barbat, care neaga vehement acuzatiile.

Parintii tinerei nu erau de acord cu relatia pe care Ionela o avea cu un barbat mult mai in varsta, tot din Insuratei.

Jose Cosin, un avocat din Malaga care documenteaza cazuri de trafic de persoane spune pentru presa din Spania ca este posibil ca moartea Ionelei sa nu fie un simplu accident.

„Proxenetii din regiune obisnuiesc sa incuie fetele angajate la negru in subsolurile localelor pentru a nu avea probleme cu legea. In acest fel, ei nu se expun si nu sunt arestati. De data aceasta, acest mod de a proceda s-a terminat cu o tragedie”, sustine avocatul.

Comentarii