stiri Braila – debraila.ro

Rindunica, secretar de stat in Ministerul Muncii, intalnire cu pensionarii braileni | „Am fost in mai toata tara si n-aveam cum sa ocolesc orasul meu”

Adrian Rindunica, secretar de stat in Ministerul Municii si Justitiei Sociale si fost consilier judetean, s-a aflat, miercuri, la Braila, unde s-a intalnit cu reprezentantii pensionarilor.

Astfel de consultari pe marginea proiectului Legii Pensiilor au fost organizate in numeroase judete, fiind vorba, potrivit lui Rindunica, de o practica nemaintalnita pana in acest moment.

„Am avut intalniri cu majoritatea reprezentantilor asociatiilor de pensionari din tara, am discutat despre proiectul legii pensiilor si am ascultat toate parerile factorilor interesati. Astazi (n.r. miercuri), acasa, la Braila, am avut o intalnire si cu pensionarii braileni. Am fost in mai toata tara si n-aveam cum sa ocolesc orasul meu. Am promis o lege mult mai buna decat cea existenta, prinzand in actul normativ propunerile pensionarilor. Toate acestea pentru a veni in fata romanilor cu o lege echitabila si corecta”, a precizat secretarul de stat pe o retea de socializare.

Evenimentul, la care a participat si prefectul Madalina Cochino, a avut loc in sala de sedinte a Prefecturii.

Foto: Facebook

Comentarii