stiri Braila – debraila.ro

REVOLTATOR | Braileanul care A VIOLAT o femeie de 84 de ani a fost lasat in LIBERTATE

A intrat, noaptea, in casa unei femei singure si neputincioase, trecuta de 80 de ani, a violat-o si apoi s-a facut nevazut, insa procurorii au considerat ca nu reprezinta un pericol public. Lui Nicu Constantin, in varsta de 38 de ani, magistratii Parchetului de pe langa Judecatoria Braila nu i-au aplicat nici macar masura blanda a controlului judiciar, ci l-au lasat in libertate.

In noaptea de 24 spre 25 noiembrie, barbatul din localitatea Tudor Vladimirescu a dat buzna peste o consateana de 84 de ani pe care ar fi abuzat-o sexual. Batrana a zacut pana in zori, cand fiica sa i-a trecut pragul si a aflat nenorocirea, anuntand Politia. Medicii legistii au confirmat violul.

In cercul suspectilor a fost inclus si un vecin de aproape 50 de ani, care a fost audiat, insa politistii au stabilit ca nu se face vinovat de savarsirea faptei. Cercetarile au mers mai departe, oamenii legii retinandu-l, dupa ce au strans dovezi solide, pe baza de ordonanta, pe 27 noiembrie, pe Nicu Constantin.

Barbatul, suspect de comiterea infractiunilor de viol si violare de domiciliu, a fost prezentat, marti, procurorilor Parchetului de pe langa Judecatorie cu propunere de arestare preventiva, respinsa insa de magistrati.

Comentarii