stiri Braila – debraila.ro

Reliana Bogdan, sefa peste turismul brailean pana in 2020

Criticata in termeni duri de consilierii judeteni PNL, dar sustinuta de majoritatea formata in jurul PSD, fosta democrat-liberala Reliana Bogdan va sta pana in 2020 la conducerea Rocreativ Trade, societate pe care o conduce din 2013, cand a fost infiintata de Consiliul Judetean, la propunerea fostului baron Gheorghe Bunea Stancu. 19 consilieri judeteni au votat pentru prelungirea mandatului Relianei Bogdan, printre care si un liberal, Tanasa Horia, ceilalti PNL-isti votand impotriva sau, cum e cazul lui Alfredo Pascale, abtinandu-se.

„Rocreativ” nu a fost niciodata pe profit si nici nu a intreprins vreo activitate notabila, insa Bogdan s-a aparat galagios in fata consilierilor judeteni care au intrebat-o de ce a stat cu mainile in san in ultimii ani, vorbind despre slaba implicare a conducerilor succesive ale Consiliului Judetean in sprijinirea firmei de turism a judetului.

„O sa plimbati turistii prin oras asa cum ne plimbati pe noi cu vorba. „Rocreativ” e  gaura neagra pentr bugetul Consiliului Judetean. De ce nu ati facut nimic pana acum? Ne-am saturat de promisiuni”, a spus Ovidiu Nechita, consilier judetean PNL si fost presedinte interimar al CJ.

Sefa turismului brailean le-a transmis consilierilor judeteni liberali ca a participat la numeroase targuri si expozitii din domeniu pentru a promova judetul si ca, in zilele urmatoare, va inaugura primul magazin de suveniruri din Braila: „Am facut pentru imaginea judetului mai mult decat ati facut dumneavoastra!”

Comentarii