stiri Braila – debraila.ro

Razii in weekend | Aproape 100 de masini au fost trase pe dreapta | Amenzi de peste 20.000 de lei

Politistii braileni au actionat, in weekend-ul trecut, pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de liniste si siguranta publica.

In zilele de 7 si 8 aprilie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural.

Politistii au verificat 55 de societati comerciale, au legitimat 141 de persoane, dintre care 36 au fost controlate corporal sumar, si au oprit in trafic 99 de autovehicule.

Totodata, au fost constatate o infractiune si 95 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de peste 23.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 77 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 15 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, iar 3 la alte acte normative.

Ca masuri complementare, oamenii legii au ridicat in vederea suspendarii doua permise de conducere, au retras un certificat de inmatriculare si au confiscat 20 de pachete de tigari, in valoare totala de 3.300 de lei.

Comentarii