stiri Braila – debraila.ro

Razii pe sosele si in cluburi: 109 persoane au fost legitimate si 67 de vehicule au fost trase pe dreapta

Sambata seara, politistii din cadrul Politiei Municipiului, de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona discotecilor, cluburilor, cafe-barurilor, pentru combaterea infractiunilor savarsite cu violenta si pentru verificarea modului in care isi desfasoara activitatea societatile comerciale.

De asemenea, oamenii legii au actionat pentru combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectarii regulilor de circulatie.

Echipele care au participat la aceste activitati au efectuat controale la 13 societati comerciale tip cafe-bar si discoteca, au legitimat 109 persoane, dintre care 9 au fost controlate corporal sumar, au destramat 2 grupuri de persoane suspecte si au verificat 67 de autovehicule.

Politistii au aplicat 21 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 8.100 de lei, 10 conform Legii 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si 12 la O.U.G. 195/2002 (republicata) privind circulatia pe drumurile publice.

Totodata, politistii de la Rutiera au procedat la testarea cu aparatul etilotest a 18 participanti la trafic si au constatat comiterea unei infractiuni de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, ridicand in vederea suspendarii patru permise de conducere.

Comentarii