stiri Braila – debraila.ro

Razii la inceput de an | Peste 130 de autovehicule au fost trase pe dreapta

In perioada 2-3 ianuarie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, cei din cadrul Politiei Orasului Insuratei si de la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru, impreuna cu jandarmi, au actionat, atat pe raza municipiului, cat si in judet, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 21 de societati comerciale, legitimate 203 persoane, 25 fiind controlate corporal sumar, si oprite in trafic 136 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 65 de conducatori auto.

De asemenea, a fost constatata o infractiune si au fost aplicate 39 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 9.150 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 25 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, fiind ridicat si un permis de conducere, 9 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 4 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si 1 la alte acte normative.

Ca masura complementara, au fost ridicate, in vederea indisponibilizarii, 2.503 pachete de tigari, in valoare totala de peste 25.000 de lei.

Comentarii