stiri Braila – debraila.ro

Razii in Braila si Ianca, in cafe-baruri si pe sosele: Amenzi de aproape 20.000 de lei

In ziua de 30 martie, in intervalul orar 16:00-01:00, politistii braileni, sprijiniti de luptatori de la Serviciul de Actiuni Speciale si jandarmi, au actionat in municipiu si in zona orasului Ianca, pentru prevenirea si combaterea faptelor cu violenta si infractiunilor sau contraventiilor la regimul rutier.

Echipele care au participat la actiuni au efectuat controale la 10 unitati comerciale si societati tip cafe-bar, au legitimat 57 de persoane, dintre care 7 au fost controlate corporal sumar, si au verificat in trafic 79 de autovehicule.

Oamenii legii au aplicat 37 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 19.970  de lei, 4 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 32 conform O.U.G. 195/2002 (republicata) privind circulatia pe drumurile publice, si una pentru alte abateri.

De asemenea, au fost constatate 9 infractiuni, au fost ridicate in vederea suspendarii 3 permise de conducere si retrase 6 certificate de inmatriculare.

Comentarii