stiri Braila – debraila.ro

Razii de weekend in Braila | 115 soferi au trebuit sa prezinte actele politistilor

In zilele de 11 si 12 martie, politisti din cadrul Politiei Municipiului si Politiei orasului Insuratei au actionat, impreuna cu politisti de la actiuni speciale si jandarmi, pentru prevenirea faptelor cu violenta, a ilegalitatilor in domeniul comertului, precum si pentru asigurarea unui climat de securitate si liniste publica.

Pe parcursul actiunilor, au fost legitimate 158 de persoane, dintre care 42 controlate corporal sumar, verificati 21 de agenti economici si 16 producatori particulari, controlate 8 unitati de tip cafe-bar si club, oprite in trafic 115 autovehicule, fiind efectuate 38 de testari cu aparatul etilotest.

De asemenea, oamenii legii au constatat o infractiune si 54 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare de aproximativ 23.000 de lei, dintre care 45 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 6 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 2 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

Ca masura complementara, politistii au retras un certificat de inmatriculare.

Comentarii