stiri Braila – debraila.ro

Razii ale politistilor braileni | Peste 320 de soferi au fost trasi pe dreapta | Amenzi de aproape 30.000 de lei

Politistii braileni au actionat, la sfarsitul saptamanii care a trecut, pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, in special a celor savarsite cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de liniste si siguranta publica.

In zilele de vineri si sambata, politistii au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, verificand 67 de unitati cu profil discoteca si cafe-bar, legitimand 454 de persoane si controland 323 de autovehicule oprite in trafic.

De asemenea, au fost constatate 3 infractiuni si 97 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de circa 28.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 71 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 15 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 7 conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si 2 la alte acte normative.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii 6 permise de conducere (1 pentru consum alcool, 2 pentru nerespectarea culorilor semaforului electric), si au retras 3 certificate de inmatriculare (2 pentru lipsa RCA – asigurare obligatorie de raspundere civila).

Comentarii