stiri Braila – debraila.ro

Razie in municipiu si in comunele Viziru si Ciocile | Peste 140 de persoane au fost legitimate

In cursul zilei de duminica, 26 martie, politisti din cadrul Politiei Municipiului si Politiei orasului Insuratei, impreuna cu politistii de la Actiuni Speciale, au desfasurat actiuni in municipiu si in localitatile Viziru si Ciocile, pentru prevenirea si combaterea actelor care aduc atingere ordinii si linistii publice, a activitatilor de comert ilegal si a incalcarii regulilor de circulatie rutiera.

Au fost verificate 25 de unitati comerciale si 10 producatori particulari, legitimate 144 de persoane, dintre care 17 au fost controlate corporal sumar, si oprite in trafic 85 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 21 de soferi.

De asemenea, au fost constatate 38 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 6.755 de lei, dintre care 31 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 3 conform Legii 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 4 la alte acte normative.

Ca masura complementara, oamenii legii au retras un certificat de inmatriculare.

Comentarii