stiri Braila – debraila.ro

Razie in municipiu si orasul Insuratei | Peste 80 de persoane au fost legitimate

La data de 7 februarie, politistii de la Ordine Publica si Rutiera au actionat in municipiu si in orasul Insuratei, pentru prevenirea faptelor comise cu violenta pe fondul consumului de alcool, a ilegalitatilor in domeniul comertului, precum si pentru combaterea accidentelor rutiere produse ca urmare a nerespectarii normelor in vigoare.

Pe timpul actiunilor, au fost verificate 6 unitati tip cafe-bar, legitimate 86 de persoane, dintre care 23 controlate corporal sumar, fiind, totodata, oprite in trafic 54 de autovehicule.

Oamenii legii au aplicat 52 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 11.515 lei, dintre care 45 la O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 4 la 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si 2 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii doua permise de conducere si retras doua certificate de inmatriculare.

Comentarii