stiri Braila – debraila.ro

Razbunare in STIL MAFIOT? Audi INCENDIAT pe Buzaului | INREGISTRARE AUDIO: „M-a amenintat finul domnului Zotoi de la Politie!”

In urma cu mai bine de o luna de zile, in noaptea de 4 spre 5 august, un Audi A4 a luat foc pe strada Comunarzi, in zona garajelor din spatele Spitalului Judetean. Apelul la 112 a fost dat in jurul orei 03:30, cand locatara unui bloc din apropiere a vazut flacarile.

Atunci, niciuna dintre institutiile implicate, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” si Politia, nu au transmis presei informatii cu privire la incident, care ne-a fost sesizat, in urma cu doar cateva zile, chiar de catre proprietara masinii, o braileanca de 39 de ani.

Intre timp, purtatorul de cuvant al IPJ ne-a comunicat faptul ca, potrivit cercetarilor preliminare, ar fi vorba despre o mana criminala, intocmindu-se un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de distrugere prin incendiere.

Cu doar doua ore inainte, in cartierul Ciocarlia, pe strada Caraiman, pompierii au fost solicitati sa intervina la un alt autoturism in flacari. Se pare insa ca a fost vorba despre un scurtcircuit. 

Amenintari si razbunare: „Iti rup capul in doua! Esti o cur*a penala”

Revenind la Audi-ul care a fost incendiat pe Buzaului, proprietara masinii sustine ca a fost vorba despre o razbunare. La sfarsitul anului trecut ar fi cumparat autoturismul de la un prieten al iubitului sau, care detine un parc auto in satul Varsatura.

A platit 25.000 de euro, insa a aflat apoi ca ar avea numeroase defectiuni tehnice. Din acel moment, cand a cerut socoteala, ar fi inceput sa curga amenintarile.

„Cel pe care il consider vinovat de incendierea masinii mele este finul domnului Zotoi de la Politie (n.r. comisar-sef Bogdan Zotoi, fost sef al Politiei Rutiere, in prezent sef Serviciu Cabinet IPJ), ne-a declarat femeia, care acuza faptul ca se incearca musamalizarea dosarului penal.

Sursa citata mai arata ca politistii care instrumenteaza dosarul nu i-au adus la cunostinta niciun aspect cu privire la evolutia cercetarilor si nici n-ar fi „deschisi” la a o asculta. Mai mult decat atat, unul dintre agenti i-ar fi replicat: „Haideti, doamna, ca ne-ati spus atatea ca am impresia ca ma uit la o telenovela, ne indepartam prea mult de cele intamplate.”

„Totul a inceput cand am aflat ca masina e defecta. Pana atunci, aveam o relatie buna. Am fost in casa lui, la masa lui, spunea ca ne cununa, ca va fi nasul nostru. Am inregistrat amenintarile si m-am dus la Parchet. De aici a inceput totul”, a continuat braileanca.

Comentarii