stiri Braila – debraila.ro

RAZBOIUL tinerilor candidati | Numit „bataus notoriu”, Popa (PNL) ii raspunde lui Tabarac: „Are mari probleme cu respectarea legii. Eu ma pot lauda ca detin un palmares de realizari profesionale si personale” | „Cu ce bani isi sustine aceasta campanie electorala ca independent?”

Numit de Adrian Tabarac (foto stanga) – fost membru PNL si candidat independent pentru Camera Deputatilor, „bataus notoriu” si „bombardier”, Alexandru Popa (foto dreapta), candidatul care deschide lista PNL pentru Camera Deputatilor, reactioneaza prin intermediul unui mesaj publicat pe o retea de socializare.

Popa sustine ca fostul sau coleg de partid „are mai probleme cu respectarea legii”, acuzandu-l ca „a uitat” sa treaca in declaratia de avere 10 miliarde de lei vechi, bani imprumutati si cheltuiti in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, cand Tabarac a fost candidat pe lista PNL.

„Avem aproape aceeasi varsta, dar eu ma pot lauda, la cei 30 de ani pe care ii am, ca detin un palmares de realizari profesionale si personale: studiile mele merg pana la maximum de performanta in domeniu, respectiv Doctorat in stiinte Agronomice la Universitatea de stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti; am o afacere de succes, conduc un grup de firme cu 32 de angajati, am reusit sa accesez fonduri europene in valoare de 12 milioane de euro, nu am facut niciodata afaceri cu statul; sunt casatorit, am o familie frumoasa, o sotie pe care o respect si doua fetite minunate. Ma consider un om implinit si sunt mandru de realizarile mele!

Va spun sincer ca sunt revoltat de faptul ca un fost liberal, asa cum se pretinde!, este capabil sa arunce astazi cu pietre in partidul care l-a crescut si care i-a oferit incredere. E ca si cand te-ai lepada de propria familie si apoi a-i denigra-o public, doar pentru ca nu ai reusit sa iti atingi interesul personal. Nu pot accepta sa vad cum incearca pe diverse cai sa dezbine liberalii braileni, lovind in PNL, doar pentru ca nu i-au iesit jocurile personale. Eu ii recomand lui Adrian Tabarac sa isi construiasca aceasta campanie electorala vorbind despre realizarile lui personale, nu cersind voturile liberalilor si denigrand in fiecare zi partidul care i-a oferit incredere si functii in administratia locala.

Observ ca Adrian Tabarac are o campanie electorala cu aparitii dese in mass media locala, fara proiecte concrete, evident, doar cu acuzatii, victimizari si eterna cersetorie de voturi liberale, dar toate aceste aparitii in media costa in campania electorala. De aceea il intreb public, in mod justificat, cu ce bani isi sustine aceasta campanie electorala ca independent, tinand cont ca singurul sau venit sau lunar este de 1.992 lei pe luna, asa cum apare in declaratia lui de avere? Sau sunt bani imprumutati, pe care va „uita” iar sa ii treaca in declaratia de avere, asa cum a facut si cu cele 10 miliarde de lei vechi imprumutate si cheltuite in campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 2019? Conform raportului facut public de Autoritatea Electorala Permanenta, dupa campania electorala de la Alegerile Europarlamentare de anul trecut, Adrian Tabarac a decontat, ca si cheltuieli de campanie, 960.000 lei noi, o suma imensa pentru posibilitatile lui financiare, care se reduceau atunci la 13.994 lei pe an, respectiv de 1.166 lei pe luna, singurul sau venit declarat fiind salariul de agent de vanzari. Acesta este adevaratul Tabarac! Nu va lasati amagiti de sloganurile lui goale de continut, pe care le afiseaza in mediul on line in aceasta campanie electorala!

P.S. Adrian, nu uita ca, in urma cu trei-patru luni, imi aratai prietenie si imi spuneai cat de bun si performant pot fi la varsta mea! Am speranta ca, pana pe 6 decembrie, iti vei da seama de greseala facuta si ma vei vota! Acesta este primul si ultimul mesaj pe care ti-l adresez, nu meriti mai mult!”, a precizat Alexandru Popa, locul 1 pe lista PNL pentru Camera Deputatilor.

Comentarii