stiri Braila – debraila.ro

Razboiul Popa-Boboc pentru sefia PNL Braila: Deputatul Popa spune ca medicul Neacsu nu este membru de partid | Acum o saptamana, Neacsu a fost la sediul PNL, in fata ziaristilor, alaturi de presedintele interimar Boboc

Situatia hilara la PNL Braila: calitatea de membru de partid a medicului oftalmolog Alina Neacsu, fost director medical al Spitalului Judetean, este motiv de disputa intre deputatul Alexandru Popa si secretarul de stat Catalin Boboc, ambii candidati pentru fotoliul de presedinte al filialei. 

Popa, singurul parlamentar brailean din majoritatea parlamentara, a anuntat, joi seara, faptul ca Neacsu „nu este la acest moment membru PNL”, in contextul in care, in urma cu aproximativ o saptamana, Boboc a prezentat-o pe fosta sefa de la spital ca fiind membru de partid. Atat Popa, cat si Boboc au facut declaratiile in acelasi context si loc: o conferinta de presa organizata la sediul PNL de pe Calea Calarasilor.

Mai exact, Alina Neacsu a vorbit despre intrarea in politica de la aceeasi masa ca si Popa, avandu-i alaturi pe Catalin Boboc – presedintele interimar al organizatiei si medicul Cristian Pricop, consilier judetean.

„Doamna Alina Neacsu nu este la acest moment membru PNL. Pentru ca cineva sa devina membru PNL, trebuie sa treaca prin Biroul Politic Local si Biroul Politic Judetean. Adeziunea dumneai nu a fost discutata nici in BPL, nici in BPJ. Nu stiu daca a depus adeziune. Nu spun ca nu e binevenita intre noi, dar la acest moment, din punctul de vedere al statutului, nu este membru. Si eu am vazut-o in conferinta de presa. Nu este ok aceasta situatie si asta-i motivul pentru care candidez. Catalin este un presedinte interimar si nu este legitim pentru a lua unele decizii. Nu a fost ales, ci a fost numit. Vom vedea la alegerile interne ce vor hotari colegii. Nu vreau sa fac publice discutiile interne. Eu nu stiam cu cine va iesi Catalin in conferinta de presa”, a declarat parlamentarul liberal.

Si consilierul judetean Danut Lungu, aflat alaturi de Alexandru Popa, a comentat prezenta Alinei Neacsu in conferinta de presa de la PNL, mentionand faptul ca „nu este un castig pentru partid”.

Alina Neacsu, fost director medical al Spitalului Judetean, s-a inscris in PNL: „Ideile si experienta mea pot avea mai mult ecou. Un doctor in politica e foarte util ca sa promoveze mediul din care provine”

Comentarii