stiri Braila – debraila.ro

RAZBOI pe viata si moarte intre IANCA si FAUREI | Clubul de fotbal din Faurei, acuzat ca ARANJEAZA MECIURILE CU BANI | „Dezmintim aceste acuze extrem de grave”

Acuzatii extrem de grave in campionatul judetean de fotbal. Clubul „Viitorul” din Ianca ii acuza pe cei de la CS Faurei ca, inainte de meciul de sambata, 18 noiembrie, dintre cele doua echipe, au incercat „sa aranjeze” partida… cu bani.

Ianca se afla pe pozitia a doua in clasamentul Ligii a IV-a, iar Faurei pe a treia, fiind despartite de un singur punct, iar meciul de sambata s-a incheiat 0-0.

O parte dintre jucatorii de la „Viitorul” ar fi fost contactati „de oficiali si persoane din anturajul CS Faurei” pentru a nu se prezenta la duelul de pe stadionul „Stefan Vrabioru” din Ianca.

Oficialii clubului din Ianca mai sustin ca fotbalistilor le-ar fi fost promise sume de bani, dar si sprijin „in viitorul apropiat”. O adresa in care sunt trecute acuzatiile a fost trimisa Primariilor Ianca, Faurei, dar si Asociatiei Judetene de Fotbal, la scurt timp dupa incheierea partidei de pe „Vrabioru”.

„Mentionam ca, acestea (!) este o practica a CS Faurei care ofera sume de bani si echipelor adverse pentru a obtine rezultatele dorite”, se mai arata in documentul semnat de Vasilica Priceputu, presedintele „Viitorul”.

De cealalta parte, clubul din Faurei neaga informatiile, amenintand cu un proces.

„Clubul nostru dezminte aceste acuze extrem de grave. Aceste acuze sunt menite sa degradeze imaginea clubului nostru”, au replicat cei din Faurei.

Trebuie mentionat faptul ca cele doua echipe de fotbal sunt finantate din bani publici.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii