stiri Braila – debraila.ro

RAZBOI la varful HC Dunarea | Iordache (PND), vicele clubului, despre Caranica (PSD), presedintele: „O pi***, un clitoris de om!” | Iordache acuza ILEGALITATI, iar Caranica SANTAJ

Cuvinte greu de redat au fost rostite, marti dupa-amiaza, in cadrul unei conferinte de presa organizate de clubul brailean de handbal „Dunarea”, intr-un schimb de replici mai mult decat taios intre vicepresedintele si presedintele HC Dunarea. Vicele Stefan Catalin Iordache (foto dreapta), consilier judetean PND, l-a numit pe presedintele George Caranica (foto stanga), consilier municipal PSD, „pi*** si clitoris”, acuzandu-l ca distruge echipa si ca a savarsit numeroase ilegalitati, cu girul liderilor PSD Ion Rotaru si Aurel Simionescu.

De cealalta parte, Caranica sustine ca este santajat de Iordache, prin intermediul publicatiei online pe care o detine consilierul judetean, pentru a putea controla deciziile luate de conducere. In conferinta de presa, presedintele HC Dunarea a prezentat o inregistrare a unei convorbiri telefonice cu PND-istul, care, folosind un limbaj licentios, ii transmite ca nu va ajunge niciodata prefect.

„Venim peste voi! Venim peste voi! Ai belit p***a, te bag intr-un scandal… Ai inteles? Mai iesi prefect din p*** din scandalul asta, ba!”, spune Iordache potrivit inregistrarii audio.

Vicepresedintele HC Dunarea a recunoscut ca apare in inregistrare, specificand ca nu poate vorbi in alt mod„cu un sinecurist PSD-ist, de doi lei”.

„Dumneavoastra sunteti un nimeni, domnule Caranica. Ce sa vorbesc cu domnul Caranica, un PSD-ist pus, la nimereala, in fruntea clubului de handbal? De aia am si venit la club, ca inalti membrii PSD mi-au spus: „Vezi ca tampitul ala nu stiu ce dracului face acolo!”. PSD trebuie sa isi retraga sinecuristii si sa trimita un manager care sa se priceapa. Eu am facut 14 ani de handbal. Hai, ma, du-te si culca-te! (…) Solutia pentru ce se intampla la club nu exista cat timp PSD Braila este condus de Rotaru si Simionescu. Caranica ar trebui schimbat din cauza incompetentei, nepriceperii, furtului, fraudei. Cate abonamente de telefon ati facut, domnule Caranica, in ultima perioada, la club? Sunt niste mincinosi, care se acopera unii pe altii. Ba, esti mincinos? Contabila Bunea mi-a spus ca sunt niste numere in plus si ca nu stie ale cui sunt. Am inregistrarea! Doamna contabila mi-a spus ca sunt patru numere de telefon. A decontat benzina. Ati decontat mese de protocol de zeci de milioane de lei? A mancat domnul Caranica, sotia dumnealui, domnul Pisica (n.r. organizator de competitii sportive), prietena acestuia, fratele acestuia. Pun eu maine filmuletele pe site, sa terminam balamucul. E un mincinos, lasati-ma dracului! Iulian Chiriac (n.r. presedintele CJ) i-a gonit ca pe sobolani de la masa de la „Ray” (n.r. restaurantul unde mananca jucatoarele HC Dunarea)”, a declarat Stefan Catalin Iordache.

In apararea sa, presedintele Caranica a negat acuzatiile, aratand ca respinge „acest gen de dialog”: „Dumnealui este suparat, are niste probleme cu mine. Noi ne dorim liniste la echipa si sa gandim o proiectie pentru urmatorii ani. Eu la HC Dunarea nu am modificat furnizorii. Eu nu am furat nimic niciodata, nu am luat niciun leu de la club. Am efectuat doar trei drumuri la Federatia Romana de Handbal, 200 de lei un drum-intors Braila-Bucuresti. Atat! Nimeni din conducerea clubului nu a decontat mese pe banii clubului. Minte! E pacat de clubul asta!”

Redam dialogul din timpul conferintei de presa:

Iordache: „A chemat Politia cand l-am injurat la o sedinta, adica e o p****! Puteti nota o p…a!  Este o p…. a!”

Caranica: „Am chemat Politia ca m-a injurat! Si a venit si i-a dat amenda 5 milioane. A refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest!”

Iordache: „Daca refuzam… Mananca c**at! Mai e si avocat… Daca refuzam Politia ma ducea la spital pentru recoltarea de probe biologice.”

Caranica: „Nu ai facut accident, nu erai la volan. A refuzat pentru ca era in stare de ebrietate! Eu am chemat Politia pentru ca m-a amenintat, m-a injurat! M-a invitat sa ne batem in fata Salii Polivalente, sa vedem care ramane in picioare!”

Iordache: „Nu e adevarat! Cum as putea eu sa ma bat cu un clitoris de om! Va rog sa ma citati! Eu stau si ma uit in ce hal a ajuns PSD cand vin niste ciumpalaci din astia si iau cuvantul! Sunt niste ciumpalaci!”

In cele din urma, Stefan Catalin Iordache a anuntat ca va demisiona din conducerea clubului de handbal, insa numai dupa ce va face „dezvaluiri” despre Caranica si modul in care conduce HC Dunarea.

„Imi voi da demisia, evident, dar dupa ce voi face toate dezvaluirile necesare si suficiente ca acesti doi domni (n.r. Caranica si Pisica) sa fie anchetati de Parchet. Acesti domni vor fi anchetati pentru ca… Tantalaul asta (n.r. Caranica) e ziarist, de imi pune mie intrebari? Eu am cerut sa am acces la documentele contabile ale clubului, lucru care nu mi s-a permis”, a mai adaugat vicele clubului.

George Caranica a dezvaluit, la finalul conferintei de presa, faptul ca a depus pe numele lui Iordache o plangere penala pentru santaj.

Comentarii