stiri Braila – debraila.ro

Razboi in PND | Draghincescu, RASPUNS la atacurile lui Iordache: „Ma voi adresa instantelor de judecata. Sa ma voteze la urmatoarele alegeri toate precupetele si precupetii. Vom castiga sigur!”

Dupa ce consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) a numit-o, la Realitatea TV Galati-Braila, „precupeata, pupincuristul PSD si turnatoare la Securitate”, Simona Draghincescu, presedintele Organizatiei Judetene PND, a reactionat pe o retea de socializare, precizand ca „pentru astfel de atitudini exista cadru institutional atat la partid, cat si in instantele de judecata”.

Totodata, PND-ista a mentionat faptul ca regreta ca a investit „sentimente si incredere in astfel de oameni”, facand referire la punerea lui Iordache pe lista filialei conduse de Draghincescu pentru alegerile locale din 2016.

„Eu nu ma pot cobora la nivelul atat de jos la care s-a coborat Stefan Catalin Iordache, pentru a raspunde sau comenta calomniile acestuia la adresa mea, a familiei mele sau a altor oameni seriosi din Braila. Regret ca am investit sentimente si incredere in astfel de oameni, dar nu este prima, nici ultima si nici singura persoana fata de care am aceste regrete. Ni se intampla tuturor. A fost optiunea mea personala, indiferent de motivul pentru care am luat aceasta hotarare si mi-o asum. Va rog sa ma iertati pentru ca am crezut ca oamenii se pot schimba, ca am crezut in oamenii care au avut o atitudine normala si corecta in situatii bine determinate se vor comporta la fel pana la sfarsit. Va rog sa ma iertati pentru ca am crezut ca oamenii aflati in situatii disperate, la limita dintre viata si moarte, isi pot reanaliza toata viata si vor avea puterea sa lase in urma trecutul lor si ca isi vor dori sa inceapa o viata noua cand le-a fost data o astfel de sansa, in folosul si pentru cetateni! Va rog sa ma iertati ca am crezut in oameni!”, a aratat sursa citata.

Draghincescu a ironizat folosirea de catre Iordache a termenului „precupeata”: „Ma identific cu toate precupetele din Braila, Galati si din toata Romania. Sa ma voteze la urmatoarele alegeri pentru ca, alaturi de ei, vom castiga sigur alegerile. Precupeti / precupete uniti-va si votati-ma! Braila se va schimba! Anul asta cine stie, poate ca voi deveni chiar o precupeata in adevaratul sens al cuvantului, pentruca am deja ca plan de afaceri sa vand din legumele pe care le cultiv… deoarece pana acum le-am mancat cu familia sau prietenii inclusiv cu „prietenul” Iordache.”

Comentarii