stiri Braila – debraila.ro

RASTURNARE DE SITUATIE | Braileanca acuzata ca si-ar fi UCIS si TRANSAT sotul A FOST ELIBERATA

La sfarsitul saptamanii trecute, Curtea de Apel Galati a pus-o in libertate pe Mariana Lupu, braileanca acuzata ca si-ar fi ucis si transat sotul, desfiintand in totalitate hotararea Tribunalului Braila. Practic, judecatorii galateni n-au fost de acord cu niciuna dintre concluziile trase de colegii braileni, care au notat ca femeia din satul Lanurile „ar fi savarsit un act de agresiune de o violenta iesita din comun”.

Pe 26 octombrie, la doar patru zile de la momentul in care Tribunalul a trimis-o in spatele gratiilor, aratand ca „lasarea in libertate a inculpatei ar crea sentimente de revolta si indignare, neincredere in sistemul judiciar si pericol pentru ordinea publica”, Curtea de Apel a respins „ca nefondata” propunerea de arestare preventiva.

„Revoca masura arestării preventive dispusa fata de inculpata in prezenta cauza. Dispune punerea in libertate a inculpatei de sub puterea mandatului de arestare preventiva emis de Tribunalul Braila”, au notat magistratii din Galati.

Procurorul de caz sustine ca femeia de 34 de ani si-ar fi ucis si transat sotul in decembrie 2016, iar apoi ar fi incropit o poveste care sa o scoata basma curata: barbatul ar fi plecat la munca in Germania.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii