stiri Braila – debraila.ro

„Rambo”, un cutitar celebru al Brailei anilor 2000, a revenit | Barbatul i-a despicat obrazul unui tanar

Un barbat de 43 de ani, poreclit „Rambo”, care, la inceputul anilor 2000, in Braila, l-a desfigurat cu un cutit pe un subofiter al Ministerului Apararii si a dat buzna in redactia ziarului „Monitorul”, incercand sa bata un jurnalist, a lovit din nou, dupa aproape 20 de ani. Mihai Costel Iulian, acum in varsta de 43 de ani, a fost arestat preventiv, dupa ce i-a taiat obrazul unui tanar din localitatea constanteana Cumpana.

Incidentul s-a intamplat pe 9 octombrie, in jurul orei 16:30, in fata unui magazin din Cumpana. Din senin si fara sa-l cunoasca, „Rambo” a scos cutitul si l-a taiat pe constantean.

Victima, care a suferit o leziune adanca in zona obrazului, a fost supus unei interventii chirurgicale.

La o zi de la agresiune, pe 10 octombrie, politistii l-au retinut pe Mihai Costel Iulian, care, dupa hotararea instantei, a fost arestat preventiv.

Istoricul lui „Rambo” in Braila

Pe 19 ianuarie 2000, barbatul a avariat un autoturism Dacia 1300, folosit drept taxi. Cateva luni mai tarziu, in seara zilei de 28 iunie, „Rambo” l-a mutilat cu un cutit pe un subofiter MApN, pentru ca ii luase apararea unui copil pe care agresorul il batuse fara motiv.

Pe 30 iunie, „Rambo” a dat buzna in redactia ziarului „Monitorul”, unde a trecut la amenintari cu moartea, a incercat sa bata un gazetar si a spart un geam din holul claririi.

 

Comentarii