stiri Braila – debraila.ro

Radulescu, liberalul trecut la PMP: „Carligea la CJ, o tradare! Nu a facut nimic pentru PNL”

Consilierul judetean Adrian Radulescu a parasit PNL pentru Miscarea Populara, dupa aproape 10 ani de cand a primit carnetul de partid, si iese la atac, spunand despre fostul PDL-ist Florin Carligea, validat in fruntea listei liberalilor pentru Consiliul Judetean, ca este „un personaj care nu are nicio legatura cu liberalismul”.

„Am decis sa demisionez pe fondul situatiei actuale existente in Partidul National Liberal Braila. In calitate de membru vechi si cu activitate constanta in PNL Braila, consider ca evenimentele din ultima perioada derulate in cadrul partidului nu sunt de natura sa mobilizeze electoratul si fortele de dreapta. Dupa fuziunea PNL-PD-L, la Braila a fost evident ca forta si structurile PNL sunt de o mult mai mare importanta decat cele ale fostului PD-L. Cu toate aceastea, actuala conducere a PNL (…) pare  sa fie interesata doar de jocuri politice, de interese personale si sa ignore ideile, nevoile si parerile membrilor de partid. Am luat decizia sa plec (…) pentru ca am considerat o tradare numirea domnului Florin Carligea drept candidat al PNL la functia de presedinte al CJ. Florin Carligea este un personaj care nu a facut nimic pentru PNL, care nu are nici o legatura cu liberalismul”, a precizat Radulescu prin intermediul unui comunicat de presa.

Fostul liberal a mai adaugat faptul ca exista un grad mare de nemultumire in PNL Braila din cauza validarii lui Carligea si ca vor mai exista plecari in urmatoarea perioada.

Comentarii