stiri Braila – debraila.ro

PSD „l-a iertat” pe liberalul Nechita si nu l-a mai dat afara din Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean

Desi saptamana trecuta ii acuza pe PSD-isti ca vor sa-l inlature din Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean pentru a tine sub pres problemele din unitatea spitaliceasca, liberalul Ovidiu Nechita a lasat capul in jos atunci cand, in cea mai recenta sedinta a Consiliului Judetean, social-democratii „l-au iertat” si au retras de pe ordinea de zi proiectul de hotarare prin care urmau sa-l debarce.

„Faptul ca din Comisia de Sanatate nu avem un reprezentant in Consiliul de Administratie al spitalului, desi CJ este principalul finantator, am considerat ca este necesara o implicare mai mare, in sensul de a asigura o mai buna reprezentare. Eu nu am nimic cu nimeni. Asta a stat la baza demersului. Avand in vedere ca mai sunt trei luni pana la alegerile locale, in urma carora se va face un nou Consiliu de Administratie, ca initiator, retrag proiectul de pe ordinea de zi”, a spus PSD-istul Ionel Avram.

Retragerea de pe ordinea de zi a proiectului a fost facuta cu voturile tuturor consilierilor judeteni prezenti la sedinta.

Comentarii