stiri Braila – debraila.ro

PSD-ista Meluta Dragut, directoare peste pietele si targurile Brailei. Primarul Dragomir: „Am observat o implicare mult mai mare”

Meluta Dragut, cea care a ocupat fotoliul de director interimar al Administratiei Pietelor si Targurilor din iunie 2016, dupa demisia liberalului Costel Balan, a devenit director plin al institutiei, ocupand functia prin concurs. Dragut este membru PSD si a fost reprezentatul partidului in Biroul Electoral Judetean, la alegerile parlamentare.

Primarul Marian Dragomir a precizat ca a observat o implicare mult mai mare” la APT din momentul in care Dragut a preluat conducerea interimara, vorbind despre o serie de proiecte implementate: „As vrea sa va readuc aminte de o serie de programe gandite de APT, de exemplu, cel cu tiroliana de la ZOO si Parcul Monument, care au dus la cresterea incasarilor. Acum, are in derulare un nou program la Gradina Zoologica, in cadrul caruia elevii de 10 la stiinţele naturii au acces gratuit sa viziteze gradina, plus alte activitati specifice sarbatorilor de iarna. De asemenea, in toamna a fost si investitia de la Piata Halelor, unde am reusit sa aducem tarabe noi si sa turnam asfalt pe platforma de la sectorul Legume.

Dragut, fost director tehnico-administrativ la APT, s-a aflat la un moment dat si pe lista PSD pentru Consiliul Judetean la alegerile din iunie.

Sursa foto: MD Press

Comentarii