stiri Braila – debraila.ro

Procurorul cu cele mai GRELE CAZURI ale Brailei vrea sa plece la Macin

Procurorul Mircea Ciutac de la Parchetul de pe langa Tribunal vrea sa conduca unitatea de parchet din orasul tulcean. Magistratul s-a inscris la concursul organizat pentru functia de prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Macin, fiind singurul candidat admis.

Ciutac, procurorul-sef al Sectiei Urmariri Penale, este procurorul criminalist care, in ultimii ani, a instrumentat cele mai rasunatoare dosare.

De la la Fanel Milea – barbatul care dupa doua decenii de temnita pentru doua omoruri a violat si ucis o batrana din Gura Calmatui, la oribila crima de la Gradistea si de la atacul lui „Dasaev” de la The Music Pub, la barbatul omorat si transat din Lanurile sau la actiunile criminale „la limita unui atentat terorist” ale lui Marius Valentin Parfenie, Mircea Ciutac a avut pe mana mai toate cazurile care au facut inconjurul presei centrale.

Magistratul este casatorit cu procurorul antimafia Magdalena Ciutac, fost procuror-sef al DIICOT-Biroul Teritorial Braila.

Dupa testarea psihologica, sustinerea proiectului referitor la exercitarea atributiilor specifice functiilor de conducere si testarea scrisa privind managementul, comunicarea si resursele umane, Ciutac, ca si ceilalti 84 de procurori inscrisi la nivel national pentru conducerea unor unitati de parchet, va afla pe 18 decembrie rezultatele finale.

Comentarii