stiri Braila – debraila.ro

Prisaca, interlop din gruparea „Catali”, 4 ani si 6 luni de inchisoare pentru un accident din 2012

Valentin Prisaca, unul dintre membrii gruparii interlope „Catali”, a ajuns in spatele gratiilor, dupa ce a fost condamnat la 4 ani si 6 luni de inchisoare pentru vatamare corporala grava din culpa si parasirea locului accidentului.

„Sambata, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au depistat pe barbat, pe numele caruia Judecatoria Braila a emis, la data de 6 mai 2016, mandat de executare a pedepsei inchisorii”, se precizeaza intr-un comunicat al IPJ.

La sfarsitul anului 2012, braileanul, acum in varsta de 28 de ani, a provocat un grav accident de circulatie pe Bulevardul Dorobantilor, la intrare in oras, dinspre Galati. Aflat la volanul unui Fiat, in care se mai aflau doi prieteni, tanarul „a sarit” cu masina de pe carosabil, la  viteza de 155 km/h, ajungand in curtea unei societati comerciale, unde a avariat doua autoturisme.

Unul dintre pasageri a fost ranit grav, avand nevoie de 90 de zile de ingrijiri medicale. Imediat dupa accident, Prisaca s-a facut nevazut, prezentandu-se la Politie dupa cateva ore.

Recidivist, barbatul a participat la atacul din 2006, din Radu-Negru, asupra apartamentului unde locuiau fratii Buricea, fiind condamnat, in 2009, la inchisoare cu suspendare.

Comentarii