stiri Braila – debraila.ro

Primul brăilean ARESTAT LA DOMICILIU – în 2014, nu s-a oprit: a ajuns în spatele gratiilor | CINE este bărbatul și CE a făcut

Năravul din fire, n-are lecuire! O arată clar și cazul primului brăilean pentru care s-a dispus măsura arestului la domiciliu, în 2014, la scurt timp după ce această măsură preventivă a fost introdusă în Codul Penal.

Astăzi, 1 iulie, Dorian Nistor, în vârstă de 41 de ani, a fost arestat preventiv pentru furt calificat, prin decizia Judecătoriei Brăila. În urmă cu opt ani, același individ a fost plasat în arest la domiciliu, tot de Judecătoria Brăila și tot pentru furt calificat, fiind atunci prima situație de acest fel dintr-o instanță brăileană.

Potrivit Poliției, care l-a reținut pe individ pe 30 iunie, acesta a pătruns în sediile mai multor societăți comerciale din municipiu, folosind o cheie contrafăcută. Astfel, în iunie 2021 și în iunie 2022, Nistor a sustras din două societăți comerciale suma totală de 3.000 de lei.

După ce a fost reținut pentru 24 de ore, cum am menționat anterior, bărbatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă de judecătorul de drepturi și libertăți.

Comentarii