stiri Braila – debraila.ro

Primarul Simionescu, atac la majoritatea PSD din Consiliul Judetean: „Noua ne trebuie o ora si ceva ca sa aprobam o ordine de zi…”

Primarul Aurel Simionescu a lansat un atac mai mult decat clar la adresa consilierilor judeteni ai propriului partid, dupa haosul si circul din cea mai recenta sedinta a Consiliului Judetean.

Edilul sustine ca retragerile de proiecte de pe ordinea de zi, care au generat schimburi dure de replici, glume si rasete, puteau fi evitate daca pesedistii ii ascultau sfatul, si anume sa existe discutii intre consilierii judeteni inainte de sedinta.

„Am avut discutii despre CJ. Eu am avut o opinie, dar au fost si alte opinii, pe care eu le-am lasat sa se desfasoare, cu rezultatul pe care l-ati vazut. Am sustinut o anumita atitudine care ar fi putut fi urmata. Ar trebui facute discutii inainte. Noua ne trebuie o ora si ceva ca sa aprobam o ordine de zi…”, a precizat primarul, vizibil deranjat de situatia de la Consiliul Judetean.

Simionescu a oferit un raspuns interesant si atunci cand a fost intrebat daca l-a sustinut pe Ionel Epureanu la presedintia Consiliului Judetean, in locul lui Viorel Mortu, spunand sec: „Eu nu am sustinut nimic!”.

Comentarii