stiri Braila – debraila.ro

Primarul: „Se pare ca firmele de maxi-taxi au o reticienta in a da bilete calatorilor”

Dupa ce a anuntat ca va merge la serviciu si cu maxi-taxi, pentru a vedea daca va primi bilet, primarul Marian Dragomir a fost contactat de reprezentantul unei firme de maxi-taxi, care i-a comunicat ca exista „o reticienta” in a da bilete calatorilor.

„Urmeaza sa imi fac o regula de a veni la serviciu o data sau de doua ori pe saptamana cu mijloacele de transport in comun. Am primit un prim ecou al faptului ca am solicitat ca cei cu maxi-taxi sa elibereze bilet. Am avut o discutie cu un reprezentant de la o societate care presteaza acest tip de servicii. Se pare ca au o oarecare reticienta in acest domeniu”, a spus Dragomir.

Mai mult decat atat, seful Serviciului de Transport din subordinea Primariei, Dan Gheorghe, a intrat in concediu, imediat cum noul edil a cerut „masuri rapide” in cazul operatorilor maxi-taxi care nu respecta legislatia: „Din pacate, dupa discutia cu domnul Dan Gheorghe, in care i-am solicitat masuri rapide in acest sens, astept sa se intoarca din concediu, pentru ca a avut o problema de sanatate si a plecat 5 zile”.

Comentarii