stiri Braila – debraila.ro

Primarul: „Prefer sa spun adevarul: Pe Dorobanti va mai circula tramvaiul la sfarsitul procesului dintre Tancrad si Primarie”

Primarul Marian Dragomir a afirmat, vineri, ca circulatia tramvaielor pe bulevardul Dorobanti va fi reluata la finalul procesului dintre constructorul „Tancrad” si municipalitate, care se afla abia la prima instanta. Procesul ar putea dura ani buni.

„Este un litigiu intre Primarie si societatea care s-a ocupat de modernizarea bulevardului, plecand de la faptul ca Primaria a aplicat penalitati de 9 miliarde de lei vechi. E o discutie legata de faptul ca nu se poate face o receptie partiala a lucrarilor, asa cum s-a dorit initial. Autorizatia a fost data pentru intreaga lucrare, iar receptia trebuie sa se faca la finalizare. Cred ca tramvaiul va mai circula pe bulevardul Dorobanti la finalizarea procesului. Acesta este adevarul si prefer sa il spun fara niciun fel de echivoc”, a declarat Dragomir.

Firma „Tancrad” cere daune materiale si morale in instanta pentru ca a fost penalizata cu 9 miliarde pentru intarzierea lucrarilor.

Sursa foto: Adevarul

Comentarii