stiri Braila – debraila.ro

Primarul PNL-ist „în chiloți” NU SE LASĂ: rămas fără permis pentru că a condus băut, Malinche s-a urcat la volan! | Polițiștii au deschis dosar penal

Controversatul primar al comunei Gropeni, liberalul Stan Malinche (foto), pare că nu vrea nici în ruptul capului să renunțe la „obiceiurile” care, de ceva vreme, îl tot aduc în atenția opiniei publice.

Edilul, care, în urmă cu trei săptămâni, a rămas fără permis pentru că a condus sub influență băuturilor alcoolice, a ignorat total reglementările legale și s-a urcat la volan. Fapta ar fi fost săvârșită chiar în seara zilei de 18 iulie, la scurt timp după ce oamenii legii l-au pus să sufle în fiolă, l-au amendat și i-au reținut permisul de conducere.

Sesizați de cele întâmplate, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au verificat acuzațiile, le-au confirmat și au deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Primarul din Gropeni a devenit cunoscut opiniei publice după ce, la sfârșitul anului trecut, presa locală a publicat un videoclip în care Malinche era în lenjerie intimă, într-o cameră de hotel, totul în timp ce vorbea pe apel video (foto) cu o fată căreia îi promitea că o va angaja la instituția pe care o conduce. Atunci, știrea a făcut înconjurul presei naționale.

În video-ul respectiv, Malinche face trimitere la chestiuni de natură sexuală.

Totodată, presa a scris despre faptul că, în trecut, edilul ar fi ieșit noaptea din sediul Primăriei, la bustul gol, după ce ar fi consumat alcool împreună cu alte persoane.

Comentarii