stiri Braila – debraila.ro

Primarul Marian Dragomir: „Vizita ambasadorului SUA la Braila e benefica. Cred ca nimic nu e intamplator. I-am spus ca avem terenuri disponibile pentru investitori”

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, s-a aflat, luni, intr-o vizita in interes economic la Braila, in timpul careia s-a intalnit si cu primarul Marian Dragomir.

Edilul a declarat pentru DEBRAILA ca vizita diplomatului american este una benefica pentru Braila, considerand ca „nimic nu e intamplator”.

„Domnul ambasador Klemm a putut vizita Braiconf, o societate care reprezinta o marca de succes, infiintata in anii ’50, care a trebuit mereu sa se adapteze pietei, sa supravietuiasca tuturor conditiilor de concurenta, atat in economia centralizata, cat si in economia de piata. De cealalta parte, domnul ambasador a putut sa vada cum un spatiu dezolant, reprezentat de fosta Platforma Chimica Chiscani, s-a transformat prin investitia unui tanar brailean intr-o fabrica moderna, cu o cifra de afaceri de peste 3 milioane de euro/an. Tin sa salut initiativa Patronatului Oamenilor de Afaceri Braila, care au facut posibila vizita ambasadorului SUA, a precizat primarul.

Dragomir a mai mentionat ca i-a transmis ambasadorului Klemm ca Primaria are disponibile numeroase terenuri, unde pot fi dezvoltate afaceri.

Comentarii