stiri Braila – debraila.ro

Primarul, intrebat despre cozile la urcarea in autobuze: „Am vazut si eu ca exista o presiune mare pe autobuze, la orele de varf”

Primarul Marian Dragomir a reactionat la fotografiile devenite virale pe internet, in care se pot vedea cozi la urcarea in autobuzele „Braicar”, deja aglomerate. Situatia a aparut dupa ce societatea publica de transport in comuna a preluat traseele operatorilor maxi-taxi.

„Sunt doua fotografii realizate inainte de intrarea pe traseu a celor noua autobuze de mica capacitate, publicate la un moment dat. Cred ca prin intrarea celor noua autobuze si in momentul in care vor veni si cele trei suplimentare astfel de situatii nu vor exista. Dimineata exista o presiune foarte mare pe mijloacele de transport in comun, intr-adevar. Am vazut si eu acest lucru! Am discutat cu domnul Sandulescu (n.r. directorul „Braicar”) pentru a suplimenta circulatia autobuzelor in orele de varf, dimineata, atunci cand ies elevii de la scoala si la ora 16:00, cand se termina programul la serviciu”, a spus Dragomir.

Edilul promite ca anul viitor, „inca din luna ianuarie”, „Braicar” va achizitiona si alte autobuze: „Vom avea mai multe autobuze si conditii mai decente de transport.”

Foto: Facebook

Comentarii