stiri Braila – debraila.ro

Primarul, dupa ce seful ISJ a spus ca Dragomir se pricepe „la vulturi”: „Nu e recomandat ca papagalii sa vorbeasca de vulturi!” | „A uitat ca scolile sunt in subordinea lui si ma acuza de ce se intampla intr-o scoala. Sper sa nu uite si unde locuieste sau cati ani are. Asta ar fi cu adevarat grav – jocurile politice nu-s o problema”

Dupa ce inspectorul scolar general Catalin Canciu, care este si consilier local municipal PNL, l-a atacat pe primarul Marian Dragomir in termen duri, facandu-l vinovat de faptul ca in sala de sport a unei scoli gimnaziale a fost turnat beton, edilul a venit cu replica. 

Dragomir l-a ironizat pe Canciu, aratand ca licitatiile pentru proiecterea si constructia lucrarii la care face referire seful ISJ nu au fost facute de Primarie, ci de scoala. Mai mult decat atat, finantarea lucrarii a fost votata inclusiv de consilierii locali municipali din partidul lui Catalin Canciu.

„Nu vorbim de un proiect al Primariei, ci al scolii peste care sef suprem este chiar Canciu. Inspectorul scolar general a uitat ca scolile sunt in subordinea lui si ma acuza de ce se intampla intr-o scoala. Sper sa nu uite si unde locuieste sau cati ani are. Asta ar fi cu adevarat grav – jocurile politice nu-s o problema. Finantarea a fost votata de toti consilierii, inclusiv de cei de la PNL. Prin acuzatiile pe care le face, Canciu isi desconsidera colegii de partid, nu doar ca practica un habarnism care l-a facut deja celebru. Inspectorul scolar general dovedeste inca o data ca nu are capacitatea intelectuala de a invata inainte de a deschide gura”, a declarat Marian Dragomir.

Totodata, edilul a facut referire si la afirmatiile lui Canciu legate de faptul ca Dragomir este „one-man show-ul care se pricepe la tot, de la cultura, la infrastructura si de la porumbei, la vulturi”.

„In primul rand, inspectorul scolar general a semnat un comunicat de presa facut de altcineva. Atunci cand va fi in stare sa ma atace pe ceva gandit de dansul, o sa vad daca ii raspund mai aplicat. Ma mai gandesc! E un atac politic si punct. Oricum, din toate motivele pe care le-am enumerat, nu e recomandat ca papagalii sa vorbeasca de vulturi”, a conchis sursa citata.

Comentarii