stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: „Zilele Brailei, organizate bine. Au venit tineri si din alte orase, precum Targu Mures sau chiar Bucuresti”

Primarul Marian Dragomir a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca, din punctul sau de vedere, Zilele Municipiului Braila au fost organizate „bine”. La evenimente, mai arata sursa citata, ar fi participat si persoane din Bucuresti, Buzau sau Targu-Mures.

„Zilele Brailei au fost primite cu foarte mare receptivitate de braileni. Am incercat sa intram in toate cartierele cu diverse activitati si acest lucru a fost apreciat pozitiv de oameni, care mi-au transmis si in mod direct aceste lucruri. Si in anii urmatori se asteapta sa organizam astfel de evenimente in cartiere, nu doar in zona centrala. Am incercat mai multe elemente de noutate pentru ca oamenii asteapta mereu mai nou si mai frumos. Am adus personaje din desene animate, fachiri, oameni pe picioroange. Din punctul meu de vedere, senzatia a fost mascota orasului, Ceasul din Piata Traian, un simbol pe care trebuie sa il promovam din ce in ce mai mult”, a spus Dragomir.

Edilul a mai adaugat faptul ca la concertul Carla’s Dreams au venit tineri si din alte orase, in municipiu nemaiexistand la acea data niciun loc de cazare: „Carla’s Dreams au facut toti banii, cum se spune pe romaneste. Am intalnit tineri care nu erau din Braila. Nu a mai existat niciun loc de cazare in Braila, in aceasta perioada. Capacitatea hoteliera a fost ocupata in ntregime. Si nu au fost tineri doar din Galati. Am intalnit tineri de la Targu Mures, din zona Oltentei, chiar de la Bucuresti, de la Buzau.”

Comentarii