stiri Braila – debraila.ro

Primarul Dragomir: ”Unii candidati au atacat Primaria in campania electorala. Ironia sortii a facut ca cei care au fost ironici in campanie sa ramana pe dinafara”

Primarul Marian Dragomir (PSD) le-a multumit, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, echipei PSD” pentru implicarea in campania electorala, dar si brailenilor care au votat PSD, ”atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare”. Edilul considera ca electoratul i-a taxat pe candidatii care au dus o campanie negativa, subliniind faptul ca ”unii candidati au atacat Primaria in campanie”.

”Eu vreau sa multumesc echipei PSD pentru implicare si pentru o campanie pozitiva, asa cum am facut noi de fiecare data. In mod special vreau sa le multumesc brailenilor care au avut incredere in proiectele noastre, atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare. Este o crestere semnificativa a procentului PSD, de la locale, la parlamentare. Acest lucru se datoreaza mai multor factori. Noi am facut o campanie axata pe fapte, pe proiecte, pe lucruri concrete pe care noi le-am prezentat. Nu am vorbit pe nimeni de rau in campanie si ne-am ferit de lucrurile acestea. In schimb, am constat ca unii si-au facut o practica din a ataca Primaria in campania electorala si era un lucru absolut hilar ca in plina campanie pentru parlamentare ei vorbeau despre alegerile locale. Cred ca si acest lucru a fost unul taxat de braileni. Toate acele ineptii aruncate in campanie s-au transformat, in final, in scorul pe care unii si altii l-au obtinut. Si eu cred ca redistribuirea e inechitabila, dar, poate, ironia sortii a facut ca cei care au fost ironici in campanie sa ramana pe dinafara. Poate vor invata ca trebuie sa vorbim despre noi, despre ce vrem sa facem si mai putini despre altii, a declarat primarul.

Comentarii